avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare cod CAEN la Actul Constitutiv al unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare cod CAEN la Actul Constitutiv al unui SRL

Buna ziua.

Pentru adaugarea unui Cod CAEN ca activitate secundara a unui SRL ce documente trebuie sa redactez si sa le depun la Registrul Comertului? Stiu ca trebuie o Decizie a Asociatului unic, dar mai trebuie si Actul constitutiv redactat din nou cu respectivul Cod CAEN adaugat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 13:31, 25 Ianuarie 2016
Actele necesare sunt:
Hotarare AGA/Decizie asociat unic (dupa caz) prin care stabiliti extinderea obiectului de activitate cu acel cod Caen pe care il aveti in vedere
Act constitutiv actualizat care va include toate codurile CAEN deja existente inclusiv cel adaugat
Declaratie model 3 - formular tip (in cazul in care doriti sa avizati si acest cod caen adaugat)
Pe site-ul onrc.ro gasiti toate detaliile legate de înregistrarea acestei mentiuni la registru comertului si formularele aferente operatiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)