Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce acte sunt necesare pentru acest lucru la ONRC.
Actul aditional la actul constitutiv al societatii, prin care extindeti activitatea cu cea aleasa si aprobata de asociati; Cu acest document va prezentati la registrul comertului situat in raza teritoriala a sediului societatii, completati o cerere tip si autorizati inceperea noii activitati, platiti taxele legale si dupa cateva zile ridicati documentele emise de registru.
La fiecare punct de lucru in parte am autorizate anumite activitati pentru fiecare, iar acum pe langa activitatiile autorizate anterior vreau sa adaug la fiecare si autorizarea activitatii conform cod CAEN 4789.Intrebarea mea este de ce acte am nevoie ca sa adaug acest cod caen la ficare punct de lucru in parte.Multumesc!
aveti nevoie de urmatoarele documente:
1. hotarare AGA
2. act constitutiv reactualizat
in plus : copii CI , cerere mentiune de la ORC , certificat de inregistrare in original +copii, timbre judiciare de 1, 5 ron si imputernicire avocatiala daca este cazul .
Aceasta activitate pe care vreau sa o adaug la fiecare punct de lucru este o activitate secundara, nu este domeniul principal de activitate al societatii, deci nu trebuie sa schimb certificatul de inregistrare.
Daca aceasta activitate pe care doresti sa o autorizezi la puctele de lucru NU apare in actul constitutiv este nevoie de o hotarare AGA/decizia asociatului unic (dupa caz), prin care hotarasti largirea obiectlui secundar de activitate, si actul constitutiv actualizat.
Pentru autorizare ai nevoie de declaratia model 2 in care vei mentiona activitatile care sunt deja autorizate + noul cod caen. Declaratia trebuie completata pe verso unde se face referire la activitatile desfasurate la sediile secundare, vei mentiona adresa fiecarui punct de lucru.
Daca codul caen respectiv este deja in ob secundar de activitate vei depune la orc numai declaratia (nu mai este nevoie de hotararea AGA/decizia ascoziatului unic si actul constitutiv).