avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare obiecte de activitate - acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare

Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce acte sunt necesare pentru acest lucru la ONRC.
Cel mai recent răspuns: costy_ony , utilizator 16:33, 15 Martie 2013
:offtopic:
Uff, Legalpro, cata agitatie pt nimic. Raspunsul meu era pentru initiatorul topicului, chiar daca am citat din raspunsul tau. Oricum, apreciez ca ai un standard foarte ridicat daca o mica "corectura" sau "iluminare" o consideri asa o mare ofensa.
Peace :)
Imi spuneti va rog , dupa adaugarea Codurilor CAEN noi pentru sediile secundare este nevoie apoi de un nou acord de functionare de la primarie ? La pct meu de lucru pe acordul de functionare scrie un singur Cod CAEN .
Da, este nevoie si de un nou acord de la primarie care sa cuprinda si acest cod adaugat.
Buna ziua,

Am o firma infiintata si vreau sa deschid un punct de lucru. Nu am activitate pe sediul social.
Inchiriez un spatiu comercial in care o sa imi desfasor activitatea. Intrebarile mele ar fi :
1.ce trebuie sa pregatesc pt registru.
2.Daca doresc sa adaug noi coduri pe punctul de lucru trebuie sa refac actul constitutiv? sau este suficient sa adaug activitatile pe punctul de lucru?

Multumesc,
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Autorizare obiect de activitate punct de lucru BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)