artacomunicarii a scris:
Veti putea adauga codurile CAEN mentionate in certificatul constatator al punctului de lucru, intocmind un dosar si depunand la ONRC, iar costurile vor fi de cateva sute de lei.
Nu am avut punct de lucru...Din primul certificat constatator emis la autorizare reiese ca activitatile de comert cu amanuntul incadrate in clasa CAEN ,4781;4782;4789 se desfasurau la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii.Al doilea certificat constatator emis la autorizare atesta ca la sediul firmei se desfasoara activitati propprii de birou pentru societate..
Ulterior am deschis un punct de lucru unde am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator pentru punctul de lucru.Pe linga aceste 14 coduri CAEN vrem sa adaugam inca 26 coduri CAEN ce contin activitati care se vor desfasura la punctul de lucru si la beneficiari
*Activitatile sus mentionat pe care vreau sa le adaug la punctul de lucru , cele 26 cu codurile CAEN aferente, le am trecute in actul constitutiv al societatii ca activitati secundare ACESTEA NU SUNT TRECUTE IN NICI UN CERTIFICAT CONSTATATOR
Trebuie sa modific actul constitutiv al societatii ...si de aceea ma costa asa de mult ??
Sau pentru ca sunt prea multe coduri CAEN si daca da... cat este taxa pt adaugarea unui cod CAEN in actul constitutiv al societatii ?
Va multumesc anticipat!