avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot adauga inca 26 coduri CAEN la cele existente in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot adauga inca 26 coduri CAEN la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ?

:frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin activitati de reparatii electronice, electrocasnice care se vor desfasura atat la beneficiari (in afara sediilor secundare) cat si la sediul secundar+alte activitati de intretinere corporala(masaj) care se pot desfasura si la beneficiari si la sediul secundar+agentie imobiliara la sediul secundar+constructii rezidentiale nerezidentiale care se desfasoara la beneficiari,+activitate de plasare forta de munca care se desfasoara si la beneficiar +inchiriere bunuri imobiliare proprii sau inchiriate.+activitate de contractare pe baze temporare al personalului+depozitari
*Spatiu am in jur de 200 mp cu mai multe compartimentari si intrari separate
*Activitatile sus mentionate(obiectele de activitate) le am trecute in actul constitutiv ca activitati secundare
Poate sa-mi spuna cineva daca se pot adauga la acelasi punct de lucru ...si cat m-ar costa adaugarea a inca 26 de coduri caen in certificatul constatator ??



.

Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 19:33, 16 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
artacomunicarii a scris:

Veti putea adauga codurile CAEN mentionate in certificatul constatator al punctului de lucru, intocmind un dosar si depunand la ONRC, iar costurile vor fi de cateva sute de lei.


Nu am avut punct de lucru...Din primul certificat constatator emis la autorizare reiese ca activitatile de comert cu amanuntul incadrate in clasa CAEN ,4781;4782;4789 se desfasurau la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii.Al doilea certificat constatator emis la autorizare atesta ca la sediul firmei se desfasoara activitati propprii de birou pentru societate..
Ulterior am deschis un punct de lucru unde am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator pentru punctul de lucru.Pe linga aceste 14 coduri CAEN vrem sa adaugam inca 26 coduri CAEN ce contin activitati care se vor desfasura la punctul de lucru si la beneficiari
*Activitatile sus mentionat pe care vreau sa le adaug la punctul de lucru , cele 26 cu codurile CAEN aferente, le am trecute in actul constitutiv al societatii ca activitati secundare ACESTEA NU SUNT TRECUTE IN NICI UN CERTIFICAT CONSTATATOR
Trebuie sa modific actul constitutiv al societatii ...si de aceea ma costa asa de mult ??
Sau pentru ca sunt prea multe coduri CAEN si daca da... cat este taxa pt adaugarea unui cod CAEN in actul constitutiv al societatii ?
Va multumesc anticipat!
~ Conținut șters la cerere ~
Toate codurile CAEN pe care le doresc activate pe punctul de lucru sunt trecute in actul constitutiv si rezulta ca nu trebuie sa modific actul constitutiv.OK. " totul perfect " si va multumesc mult pentru raspunsuri !
Procedura este simpla: va prezentati la orc cu hotararea aga de completare a activitatilor desfasurate la sediile secundare sau la beneficiar. Pe langa cereri veti mai complete declaratia model 3 si veti preda certificatele constatatoare in original. Pentru fiecare certificate constatator veti achita 75 lei + taxele registrului.
Ulterior, veti merge la Primarie pentru a obtine autorizatia de functionare.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Ajutor ContSters236592 ContSters236592 Schim sediul social si redactez decizia AGA. In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul ... (vezi toată discuția)
Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)