avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ajutor

Schim sediul social si redactez decizia AGA.
In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul constitutiv daca tot il reactualizaz, e necesar sa trec in decizia AGA ( achizitionare a inca 3 coduri CAEN si codurile lor ) sau nu e necesar. Si cum procedez .... pe langa cele 200 de coduri din actul vechi le adaug si pe cele 3 si ma prezint cu actul constitutiv reactualizat cu 203 coduri, voi anuta la reg. cand voi depune dosarul? Sau il reactualizez pe cel vechi si il las cu cele 200 cooduri ale lui, si voi anunta la reg. ....dar asta ar insemna sal reactualizez de doua ori. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:44, 15 Mai 2012
Este necesar ca in hotararea A.G.A. sa precizati adaugarea, nu "achizitionarea", activitatilor secundare (formulati astfel: 1. Schimbarea sediului social al societatii de la adresa ... la adresa ....
2. Adaugarea la obiectul secundar de activitate al societatii a urmatoarelor activitati: ...., ...., .....).
Redactati actul constitutiv actualizat al societatii (cu noua adresa si cu cele 3 activitati in obiecte secundare), iar cand depuneti documentele pentru schimbarea sediului, depuneti si actul constitutiv actualizat. Atentie ca trebuie sa preschimbati toate documentele societatii emise de Registrul Comertului - certificatul de inregistrare si certificatele constatatoare prin care v-ati autorizat activitatile pe care le desfasurati.
(certificatul de inregistrare si certificatele constatatoare) acestea nu le redacteaza reg. com. ? sau pot face si eu redactarea acestora ?
Certificatul de inregistrare si constatatoarele sunt eliberate de Registrul Comertului si avand in vedere ca pe acestea este inscrisa adresa sediului social al societatii, dvs. il schimbati, trebuie sa le predati pentru a va emite altele cu noua adresa a sediului.
Cand depuneti dosarul cu hotararea AGA si actul constitutiv actualizat este necesar sa depuneti si aceste documente pentru a fi preschimbate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)