avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare domeniu activitate SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare domeniu activitate SRL

Buna ziua

Am o firma si as dori sa schimb domeniul de activitate pentru constructii si transport marfa.Cum se procedeaza pentru schimbarea actului constitutiv?Se adauga noile coduri caen?Imi puteti da aceste coduri caen (pt constructii si transport marfa)?Ca sa pot activa in domeniul constructiilor mai imi trebuiesc si alte aujtorizatii?Imi trebuie sa fac contract cu PSI si SSM?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 16:53, 17 Septembrie 2012
In primul rand trebuie sa faceti o hot. a adunarii generale cu completarea obiectului de activitate si veti enumera codurile CAEN pe care veti dori sa le adaugati. Apoi actualizati actul constitutiv prin completarea obiectului de activitate cu codurile noi adaugate.
Pentru angajatii d-voastra, care vor lucra in constructii si in transport marfa, acestia vor trebui sa aiba medicina muncii si protectia muncii efectuate.
am avut de curand aceeasi problema, dar fiind un SRLD (cu doar 5 activitati) a trebuit sa scot un CAEN si sa introduc altul
1. hotarare adunare generala( sau a asociatului unic)
2. anexa la aceasta hotarare cu un contor de cuvinte -din meniul Tools-(gasiti model de anexa si hotarare pe net)
3.act constitutiv actualizat
4.mai completati 2 formulare la Registrul Comertului
5.certificat constatator in original
6.dosar cu sina si o taxa platita la Reg COM

cam intr-o saptamana iese cerificatul
Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
micky81bv, utilizator
Cu precizarea ca numai daca schimbati obiectul de activitate principal aveti nevoie de certificatul de inmatriculare in original. Daca schimbarile presupun numai modificari de obiecte de activitate secundare, nu trebuie preschimbat certificatul de inmatriculare.
Eu chiar un obiect de activitate secundar am schimbat si mi s-a cerut la Registru certificatul constatator. In plus mi s-a dat sa completez toate activitatile pe care le desfasor la sediu (si cea schimbata) pentru a aparea pe noul certficat.
Toate bune si frumoase, insa vorbim de 2 lucruri diferite, nu ne contrazicem de fapt pe acelasi sfat. Eu vorbesc de preschimbarea certificatului de inmatriculare (cel albastru) unde este mentionat obiectul de activitate principal si dvs vorbiti de certificatul constatator....

Alte discuții în legătură

Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)
Ajutor ContSters236592 ContSters236592 Schim sediul social si redactez decizia AGA. In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare cod caen nou la onrc ela-ela ela-ela Buna ziua Care sunt formalitalile de inregistrare a unui nou CAEN (completare activ. secundara) ce formulare se completeaza (declaratia 2 sau 3), ce acte ... (vezi toată discuția)