Am o firma si as dori sa schimb domeniul de activitate pentru constructii si transport marfa.Cum se procedeaza pentru schimbarea actului constitutiv?Se adauga noile coduri caen?Imi puteti da aceste coduri caen (pt constructii si transport marfa)?Ca sa pot activa in domeniul constructiilor mai imi trebuiesc si alte aujtorizatii?Imi trebuie sa fac contract cu PSI si SSM?
In primul rand trebuie sa faceti o hot. a adunarii generale cu completarea obiectului de activitate si veti enumera codurile CAEN pe care veti dori sa le adaugati. Apoi actualizati actul constitutiv prin completarea obiectului de activitate cu codurile noi adaugate.
Pentru angajatii d-voastra, care vor lucra in constructii si in transport marfa, acestia vor trebui sa aiba medicina muncii si protectia muncii efectuate.
am avut de curand aceeasi problema, dar fiind un SRLD (cu doar 5 activitati) a trebuit sa scot un CAEN si sa introduc altul
1. hotarare adunare generala( sau a asociatului unic)
2. anexa la aceasta hotarare cu un contor de cuvinte -din meniul Tools-(gasiti model de anexa si hotarare pe net)
3.act constitutiv actualizat
4.mai completati 2 formulare la Registrul Comertului
5.certificat constatator in original
6.dosar cu sina si o taxa platita la Reg COM
Cu precizarea ca numai daca schimbati obiectul de activitate principal aveti nevoie de certificatul de inmatriculare in original. Daca schimbarile presupun numai modificari de obiecte de activitate secundare, nu trebuie preschimbat certificatul de inmatriculare.
Eu chiar un obiect de activitate secundar am schimbat si mi s-a cerut la Registru certificatul constatator. In plus mi s-a dat sa completez toate activitatile pe care le desfasor la sediu (si cea schimbata) pentru a aparea pe noul certficat.
Toate bune si frumoase, insa vorbim de 2 lucruri diferite, nu ne contrazicem de fapt pe acelasi sfat. Eu vorbesc de preschimbarea certificatului de inmatriculare (cel albastru) unde este mentionat obiectul de activitate principal si dvs vorbiti de certificatul constatator....
Ajutor
ContSters236592
Schim sediul social si redactez decizia AGA.
In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul ... (vezi toată discuția)