avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare domeniu activitate SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare domeniu activitate SRL

Buna ziua

Am o firma si as dori sa schimb domeniul de activitate pentru constructii si transport marfa.Cum se procedeaza pentru schimbarea actului constitutiv?Se adauga noile coduri caen?Imi puteti da aceste coduri caen (pt constructii si transport marfa)?Ca sa pot activa in domeniul constructiilor mai imi trebuiesc si alte aujtorizatii?Imi trebuie sa fac contract cu PSI si SSM?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 16:53, 17 Septembrie 2012
pai si se mai face contor de cuvinte?Ma intereseaza ca sa stiu cate coduri CAEN noi trec ca din cate stiu eu in functie de contorul de cuvinte se calculeaza taxa de la reg com.asa este?
Se face si contor de cuvinte, si functie de cate coduri CAEN treceti va creste si numarul caracterelor din contorul de cuvinte. Si da, contorul intra in calculul taxei finale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)
Ajutor ContSters236592 ContSters236592 Schim sediul social si redactez decizia AGA. In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul ... (vezi toată discuția)
Termen inregistrare cod caen nou la onrc ela-ela ela-ela Buna ziua Care sunt formalitalile de inregistrare a unui nou CAEN (completare activ. secundara) ce formulare se completeaza (declaratia 2 sau 3), ce acte ... (vezi toată discuția)