avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri CAEN

Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in urma unui control de la OPC, mi s-a atras atentia ca trebuie sa mai adaug si alte coduri CAEN
in certificatul constatator pt declararea punctului de lucru,eu avand declarat doar codul:4771.Ce coduri trebuie sa mai adaug 4772,4777? si cum se procedeaza,merg la registrul comertului cu o decizie a asociatului unic in care declar si celelalte coduri CAEN pt un nou certificat constatator?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:18, 24 Martie 2011
Redactati o decizie a asociatului unic prin care completati obiectul de activitate al societatii cu activitatea prevazuta de cod CAEN 4772
Redactati actul constitutiv actualizat al societatii, care sa cuprinda si modificarile aduse prin decizia asociatului unic.
Inregistrati la ONRC mentiunea privind completarea obiectului de activitate conform celor stabilite prin decizia asociatului unic.
Daca aveti codurile in obiectul secundar de activitate trebuie sa le autorizati. Pentru aceasta aveti nevoie de o cerere de inregistrare tipizata de la registrul comertului. declaratia model 3, vechiul certificat constatator si vreo 110 lei. Daca nu le aveti in obiectul secundar, atunci urmati sfaturile d-nei avocat.
Pe modelul declaratiei 3 treceti toate codurile. Si cele existente acum in certificatul constatator si cele pe care doriti sa le autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen tudor26 tudor26 Buna ziua, doresc sa deschid un magazin in care sa vand cu amanuntul si nu stiu ce cod caen principal al fi cel mai potrivit avand in vedere ca vand haine ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la actul constitutiv al unui srl manuelle manuelle Buna ziua. Pentru adaugarea unui Cod CAEN ca activitate secundara a unui SRL ce documente trebuie sa redactez si sa le depun la Registrul Comertului? Stiu ... (vezi toată discuția)
Coduri caen diverse activitati lucian2peu lucian2peu buna seara, va rog sa ma ajutati sa aflu codurile caen pentru urmatoarele activitati: - livrare la domiciliu (colete gen transport pentru produsele de pe un ... (vezi toată discuția)