Buna ziua,
doresc sa deschid un magazin in care sa vand cu amanuntul si nu stiu ce cod caen principal al fi cel mai potrivit avand in vedere ca vand haine preponderent, dar si accesorii si pantofi.
Multumesc frumos.
Buna ziua
Nu stiu daca ati infiintat deja firma, insa pe un punct de lucru pot fi autorizate mai multe coduri CAEN, ca de ex:
4719 Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare
4771 Comerţ cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate
4772 Comerţ cu amănuntul al încălţămintei şi articolelor din piele, în magazine specializate
Buna ziua, nu e infiintata, va urma.
si eu ma gandeam la 4771 insa daca scrie magazine specializate in imbracaminte nu e vreo problema ca vand si pantori, care la randul lor au caen de specializat 4772, de fapt asta ar fi dilema.
4719 am inteles ca ar fi un magazin mixt cu gama sortimentala bogata, mai putin alimentar si aici nu prea e cazul...
Inca o data, nu va afecteaza in sens negativ sa aveti autorizate 2-3 obiecte de activitate, ci, dimpotriva, acopera mai multe situatii. Nu sunteti obligat sa autorizati un singur obiect de activitate.
Cod caen
Denis9
Buna ziua!Imi puteti spun ce cod sa aleg pt a putea vinde imbracaminte si incaltaminte adult-copii,rechizite,jucarii.? (vezi toată discuția)