avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN magazin second hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN magazin second hand

Buna ziua,

As dori sa deschid un magazine second hand unde sa pot vinde haine, incaltaminte, lenjerii, jucarii si pote bijuterii. Mentionez ca am deja o firma (suspendata momentan) cu cod CAEN principal 4771 – comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate. Printre codurile CAEN secundare pentru comertul cu amanuntul care mi se pare ca se apropie de ceea ce doresc sa fac, se numara :
4719 - comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare
4751 – comert cu amanuntul al textilelor, in magazine specializate
4765 – comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor, in magazine specializate
4772 – comert cu amanuntul al incaltamintei si articolelor din piele, in magazine specializate
4777 – comert cu amanuntul al ceasurilor si bijuteriilor, in magazine specializate
Va rog sa imi spuneti daca as putea functiona cu aceste coduri CAEN sau ce anume ar mai trebui sa adaug (sau poate trebuie sa schimb si CAEN-ul principal)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:13, 25 Februarie 2010
Codurile CAEN sunt bine alese. Pentru siguranta dvs puteti cere detalii si la biroul consultanta de la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Pot schimba cod caen secundar? ani_ela ani_ela Buna ziua, Sunt PFA cu domeniul de activitate (vi-l atasez mai jos). Lucrez pentru o firma, interemediez vanzari (sunt director vanzari) si la fiecare ... (vezi toată discuția)