buna seara,
va rog sa ma ajutati sa aflu codurile caen pentru urmatoarele activitati:
4941 Transporturi rutiere de mărfuri sau / si 5320 Alte activităţi poştale şi de curier- livrare la domiciliu (colete gen transport pentru produsele de pe un magazin online)
4799 Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor- vanzare produse alimentare si cafea in automate
3213 Fabricarea imitaţiilor de bijuterii şi articole similare - realizarea de bijuterii (de exemplu cumpar un colier si diferite margele si fac un colier cu margele)
7410 Activităţi de design specializat - realizare de modele pe haine (de exemplu cumpar blugi si strasuri si apoi tai blugii si le pun acele strasuri pe ei)
cam acestea ar fi, va rog sa ma ajutati deoarece nu am reusit sa ma descurc cu descrierile codurilor
si as mai avea o intrebare, doresc sa adaug aceste coduri pe srl-ul meu alaturi de activitatea principala (deoarece am doar un cod caen autorizat), intrebarea este, daca eu completez pe acea cerere 5 coduri (cate incap acolo) taxa este mai mare decat daca completez doar unul?
multumesc
~ final discuție ~