Am un certificat constatator de la ONRC care spune că atestă înregistrarea declarației pe proprie răspundere cum că firma îndeplinește condițiile de funcționare, specifice pentru fiecare autoritate publica, activitate declarata, incadrata in clasa CAEN 3299 ( fabricarea altor produse manufacturiere ) , activitati ce se desfasoara la sediu.
Coduri autorizate la înființare mai sunt: 1729, 1812, 3213, 4791, 5819, 5920 pentru activitatea la sediu, și
4789, 4799, 4941, 7420, 9609 în afara sediului.
Sediul social și punctul de lucru este apartamentul personal pentru care am făcut contract de comodat(pe tot apartamentul, deci spațiu nedelimitat)
Este vorba de producerea și vânzarea de lumânări pentru botez pe internet(Facebook, olx.....)
caen 3299 pentru producerea lumânărilor și 4791-pentru vânzarea lor online.
1. Trebuie autorizație de funcționare/ acord de funcționare(nu știu termenul corect) de la primărie ținând cont de faptul că spațiul pe care se lucrează efectiv este doar o masa într-un colț și apartamentul meu nu este spațiu cu desfacere pentru clienți?
2. Pentru impozitul pe apartament trebuie sa fac ceva in plus datorita acestui contract de comodat?am tot auzit că impozitul este uriaș dacă spațiul nu este delimitat dar nu știu nimic concret.
Firma funcționează de ceva timp deci să mă aștept și la penalități?
3. Am nevoie de aviz și de la mediu (AFM) având în vedere că nu se lucrează industrial iar impactul asupra mediului este zero?
4. Dacă sediul nu este cu desfacere pentru clienți este necesar un aviz PSI?