Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ?Daca prin aceasta firma nu pot face acest magazin ,mai pot deschide un srl pentru a face acest magazin mixt in care sa pot vinde legume si fructe, lactate si branzeturi ,sucuri naturale etc.Care sunt codurile caen necesare si conditiile pentru un astfel de magazin .Multumesc.
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Puteti sa deschideti un magazin mixt pe acea intreprindere familiala deschisa dar mai intai vedeti daca aveti trecut la infiintare codul caen corespunzator activitatii de comet. Si apoi mai trebuie sa va autorizati acel cod caen la adresa punctului de lucru, adica acolo unde va fi magazinul. Mergeti la registrul comertului si o sa va rezolve ei.
Dupa amenajarea magazinului, inainte de inceperea activitatii sa va achiztionati casa de marcat care apoi trebuie fiscalizata la finante.
Vedeti daca va incadrati la codul caen 4711 comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul a unei largi palete de produse, din care predominante sunt produsele alimentare, bauturile sau tutunul: -activitati ale magazinelor generale care au, in afara de principalele lor vanzari de produse alimentare, bauturi sau tutun, alte cateva tipuri de marfuri, cum ar fi imbracaminte, mobila, articole electrocasnice, articole de fierarie, cosmetice etc.
Informatii utile
aida85
as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)