avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Transcriere auto inmatriculat persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Transcriere auto inmatriculat persoana cu handicap

Buna ziua ! Doresc sa achizitionez de la o persoana cu handicap un autoturism Volkswagen care a fost inmatriculat in 09/2009 prin scutire de la plata taxei de inmatriculare.

Cum trebuie sa procedez ca sa "trec masina pe numele meu" ?

Trebuie platit timbrul de mediu daca a fost scutit de la taxa in 2009 ? Mentionez ca nu am handicap.

Astept raspuns, multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru persoanele cu handicap accentuat Maximus37 Maximus37 Buna ziua, m-ar interesa daca am un handicap accentuat gradul 2 cod C 53....nu este locomotor....beneficiez de scutire de la taxa auto? Daca da, va rog ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu auto Georgianavoicu Georgianavoicu Buna ziua, Detin o masina Citroen, achizitionata in 2011 (masina a fost inmatriculata prima data in Ianuarie 2008), pentru care la momentul respectiv nu am ... (vezi toată discuția)
Transcrierea unui automobil cu taxa neplatita. Hevesiiosif Hevesiiosif Buna ziua. Sunt persoana cu handicap grav,doresc sa achizitionez un autoturism inmatriculat in tara fara plata taxei,fiind inmatriculat de catre o persoana cu ... (vezi toată discuția)