am fost concediat miam gasit singur de munca si am apelat ag de somaj pentru a primi ajutoru de reintegrare fiind persoana peste 45 ani in acelas timp am deschis ac in instanta cu fosta societate si am cistigat si la fond si la apel am primit despagubiri si reangajare .am primit bani de la fosta societate mau reangajat si tot atunci am demisionat continuindumi activitatea la noua societate .acum ag de integrare profesionala ma somiaza sa restitui intreg ajutoru de reintegrare pe care lam primit .va multumesc
2. - Cred ca este vorba de indemnizatia de somaj.
- In acest caz trebuie sa restituiti indemnizatia de somaj daca prin hotarare judecatoreasca ati primit salariile pe perioada de la concediere si pana la reangajare.
- Nu puteti beneficia in acelasi timp si de salariu si de indemnizatie de somaj.
ajutor de reintegrare findca eu miam gasit de munca si am peste 45 ani dar am continuat activitatea la scietatea pentru care am primit ajutoru de reintegrare profesionala
Somaj 30%
Zita Pop
Cum se poate beneficia de somajul de 30% daca initial contractul individual de munca a fost facut pe termen limitat de trei luni, si dupa o saptamana s-a facut ... (vezi toată discuția)