avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ajutor completare D394
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ajutor completare D394

Am completat D394 in PDF-ul inteligent descarcat de pe ANAF ,modelul nou,cel in care trebuie inscrise numarul de facturi.
Problema este ca eu nu pot completa in casutele aferente numarul de facturi ,nici inainte de validare nici dupa validare.
S-a lovit cineva de acest aspect ? Spuneti-mi si mie cum se completeaza numarul de facturi ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 19:54, 17 Ianuarie 2014
Nr de facturi se completeaza in pagina 2 a PDF-ului la:

LISTA OPERATIUNILOR TAXABILE EFECTUATE PE TERITORIUL NATIONAL
(cu detaliere pe operatiuni cu taxare inversa pentru cereale si plante tehnice)

acolo unde introduceti codul TVA, beneficiar, etc.

La validare se vor transfera datele in prima pagina la pct C. REZUMAT DECLARAŢIE
OK. Am vazut acum.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

394-taxare inversa cereale....ajutor! ContSters86219 ContSters86219 In declaratia 394 pt. ianuarie 2012 trebuie sa introduc o livrare de cereale. Completez doar baza de impozitare? Ma gandesc ca nu pun si TVA aferent pt. ca pe ... (vezi toată discuția)
Noutãþi privind declaraþia 394 -versiune 15.02.2012 ContSters233047 ContSters233047 [b][u]Noutăţi privind Declaraţia 394 [/u][/b] [b]Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea informează contribuabilii că, în ... (vezi toată discuția)
Tva la taxare inversa livrare in declaratia 394 rodo29 rodo29 Se completeaza valoarea tva la livrarile cu taxare inversa in declaratia 394 si daca da, unde mai este corelatia cu randul 17.1 din decontul de tva?Multumesc . (vezi toată discuția)