avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... C.I.M. vs Fisa Postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

C.I.M. vs Fisa Postului

Buna ziua,

Intrebarea pe care vreau sa o pun este urmatoarea:

In contract de munca sunt angajat ca si Coordonator in materie de securitate si sanatate in munca, situatii de urgenta, mediu si RSVTI COR 226303.
In fisa postului denumirea postului este de Sef SIPP, responsabil mediu, responsabil RSVTI, fara a specifica un cod COR.

Este normal acest lucru? Vreau sa abordez aceasta problema cu angajatorul dar vreau sa va intreb daca exista in legislatie unde scris ca cod cor din CIM trebuie sa fie corelata cu fisa postului?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: micutu50 , utilizator 11:34, 20 Ianuarie 2014
Nu exista text de lege care sa prevada continutul expres al fisei postulu.
In practica de zi cu zi, in fisa postului sunt mentionate date despre : denumirea postului de munca, integrarea in structura organizatorica, responsabilitati, sarcini, activitati si actiuni specifice postului de munca, competentele postului de munca, contextul muncii, pregatirea necesara postului de munca, salariul si conditiile de promovare.

Denumirea postului de munca este luata din Clasificarea ocupatiilor din Romania (COR).
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc de raspuns, dar vreau sa va intreb, care ii defapt atributia mea, din cate stiu prin functia cu care am fost angajat nu bate cu fisa postului, nu ar trebui sa am acelasi atributii in fisa postului ca si functia in care am fost angajat?
Va multumesc anticipat
Care este functia mentionata pe care sunteti incadrat?
Functia cu care sunt incadrat in CIM este Coordonator in materie de securitate si sanatate in munca, situatii de urgenta, mediu si RSVTI COR 226303, in fisa postului este trecut Sef Serv. Intern de prevenire si protectie, PSI, responsabil mediu, responsabil RSVTI fara a specifica cod COR.

Se poate purta o discutie cu angajatoirul dvs pentru a se pune in concordanta c.i.m. cu fisa postului - denumire, cod COR.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt angajata cu norma intreaga, de 8 ore, la o societate, ... MadaCaravan MadaCaravan Buna ziua! Sunt angajata cu norma intreaga, de 8 ore, la o societate, in functia de Coordonator in materie de securitate si sanatate in munca, Cod COR: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca avem serviciu externalizat de ssm si psi (contractat ... hr.adswizz hr.adswizz Buna ziua! Daca avem serviciu externalizat de SSM si PSI (contractat cu o firma specializata) angajatul care se ocupa intern de aceasta parte de SSM este ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii timofteandreius timofteandreius Buna ziua. Sunt angajat intr-o companie privata.La momentul angajarii am semnat contractul pe functia de Inspector Securitate cod 541410. Dupa 5 ani si ... (vezi toată discuția)