avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare in revisal decizia de majorare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare in revisal decizia de majorare salariu

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti unde se inregistreaza in revisal decizia de majorare a salariului minim incepand cu 01.01.2014, si ce documente trebuie intocmite in acest sens.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 20 Mai 2014
1. Modificarea in sistem a inregistrarilor se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte".

2. Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi modificat contractul si se apasa butonul "Continuare > >".

3. Se modifica datele dorite - salariul , in acest caz - si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.

4. Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". In cazul in care campurile obligatorii nu au fost completate utilizatorul va fi avertizat.

5. Se genereaza fisierul de depus/transmis la ITM.

6. Se pot intocmi fie acte aditionale , fie o decizie colectiva de modificare a salariului, insa termenul de transmitere a REVISAl-ului este diferit , asa cum sunt parerile despre aceasta modificare.

In cazul actelor aditionale - termenul de transmitere/depunere este de 19 zile lucratoare de la data de 01.01.2014.

In cazul deciziilor de majorare, termenul de depunere/transmitere este ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul actului normativ de modificare a salariului minim brut pe economie.

va ultumesc pentru raspunsul detaliat.
cu stima.
Buna ziua,
Ajutati-ma va rog cu inregistrarea in Revisal a prelungirii unui contract de munca cu perioada determinata. Contractul initial a avut termen 15.02.2014- 15.05. 2014. Acum vreau sa-i prelungesc contractul cu inca o luna. Nu stiu ce trebuie sa fac. Va multumesc anticipat.
Intrati la modificare c.i.m. in REVISAL. In loc de 15.05.2014 , veti trece 15.06.2014

Salvati modificarea si apoi generati fisierul de transmis/depus la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal vasilelacramioara vasilelacramioara va rog nu reusesc sa modifit salaiul unui salariat nu pot sa- l majorez cum trebuie sa procedez (vezi toată discuția)
Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)
Subiect: detasarea de la un angajator la altul appstejarul appstejarul in prezent sunt detasat la un angajator( A). Trebuie sa incetez detasarea de la el (A)si sa ma detasez la un alt angajator(B). 1. Am inteles ca in revisal nu ... (vezi toată discuția)