avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Societatea de furnizare a energiei electrice refuza sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Societatea de furnizare a energiei electrice refuza sa incheie un nou contract cu mine

In urma cu cca. 6 luni am achizitionat un teren pe care se afla o casa batraneasca...undeva la tara. Dupa cumparare am mers la societatea de furnizare a energiei electirce pentru a incheia un nou contract cu aceasta pe numele meu ( noul proprietar). Am fost refuzat pe motiv ca exista o problema. La insitentele mele ( dupa mai multe drumuri la ghiseu) mi s-a spus ca exista la acea adresa o sesizare de sustragere de energie electrica si pana nu se verifica nu se poate incheia contractul. La incheierea contractului de vanzare cumparare societatea de furnizare a energiei electrice a eliberat fostului proprietar un act de conformitate necesar la notar. Se pare ca sesizarea de furt de energie este facuta la 4 zile dupa incheierea contractului de vanzare cumparare. Pe exteriorul casei exista un contor nou, care pare intact.
In ce masura ma poate afecta pe mine aceasta sesizare de furt de energie? Ce pot face in continuare?

Alte discuții în legătură

Fostii proprietari furau curent. bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ... ELEMONA ELEMONA Bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ieri am observat că la contoar firele care intră în el sunt inodate, (tăiate și ... (vezi toată discuția)
Plangere furt energie electrica andoris andoris buna seara ! in urma cu cateva zile am depus o plangere la e-on furnizare si una politie impotriva fostilor proprietari ai imobilului pe care eu l-am cumparat ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de enel distributie greenire greenire Bunaziua. Am urmatoarea problema. Sunt anchetat penal pentru furt energie electrica. Sa va explic situatia. In luna mai 2015 am achizitionat un imobil in ... (vezi toată discuția)