Buna Ziua
In data de 02.02.2014 gemenele mele implinesc varsta de 2 ani, in acest timp mi s-a terminat cotractul de munca la compania respectiva avand contractul pe perioada determinata, ce as putea sa fac?
In termen de maxim 12 luni de la data incetarii de drept a c.i.m., trebuia sa va inscrieti la AJOFM pentru a putea beneficia de somaj la incetarea CCC.
Buna seara
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am un angajat care revine din concediul de paternitate in data de 13.02.2014. El m-a anuntat ca si-a gasit un alt loc de munca si ar vrea sa se angajeze la firma respectiva incepand din prima zi, respectiv 13.02.2014. Cum sa procedez: pot sa-i inchid contractul de munca incepand cu 13.02.2014 cu art 55, lit.b, daca angajatul cere asa? Sau eu, ca angajator am obligatia sa-l mai tin la firma o anumita perioada dupa ce revine de pe concediu de paternitate?
Astept raspunsul dv.
Multumesc anticipat.
Incetare cim
danielandrei
In cazul unui angajat la care i-a expirat ctr de drept(fiind pe durata determinata) in data de 5 septembrie, iar operarea in revisal s-a facut in mod eronat in ... (vezi toată discuția)