avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare caldura in timpul sezonului rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare caldura in timpul sezonului rece

Sunt presedinte de asoc.prop si am o problema ridicata de un proprietar bransat.
-el munceste in strainatate, la inceput de ianuarie2014 a revenit in tara-ap e mai mult nelocuit, pe decembrie 2013 caldura a venit umpic mai mult decat anii precedenti (sa dat caldura mai multa in tot orasul), nu e multumit de preturile care vin la caldura (adica cam mari) si ar dori sa de debransese cat mai repede cu putina ca urmeaza sa plece din tara.
-eu ca presedinte stiu ca in timpul iernii nu se poate debransa conform legii dar proprietarul mia zis : daca are semnaturi de la toti cei care au caldura cu acord DA sa se debransaze in timpul ierni, respectiv ian -feb iar astia cu termoficarea zic ca de la giga incolo e treaba noastra cum ne organizam .

Intrebare : poate sa primeasca acordul asociatiei DA debransare iarna?
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 00:25, 17 Ianuarie 2014
Obtine acorduri vecini, face dovada montarii sistemului de incalzire, deci realizeaza deconactarea de la furnizor si apoi pleaca din apartament in strainatate, ce am obtinut ca presedinte?..
O instalatie in apartament care nu va functiona pe timp de iarna, apartament neincalzit, consum mare al vecinilor, neechilibrare hidraulica ale coloanelor respective, indiferent ca sunt repartitoare sau nu, etc.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare toamna-iarna vsu vsu Buna ziua! La noi in bloc a aparut o situatie interesanta. 3 vecini s-au gindit ca vor sa monteze centrala termica si sa se debranseze de la RADET. Au ... (vezi toată discuția)
Debransare partiala winter_wind winter_wind exista vreo portita legislativa pt ca proprietarul unui apartament de 3 camere sa se debranseze de la sistemul centralizat de energie termica [b]partial[/b], ... (vezi toată discuția)
Debransare ContSters167676 ContSters167676 Pot sa ma debransez de la sistemul centralizat de incalzire numai cu acceptul de la asociatia de proprietari? (vezi toată discuția)