avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune in vederea modificare proiect casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune in vederea modificare proiect casa

Buna seara, sotul meu este unic mostenitor, dar nu a facut succesiunea dupa decesul parintilor. Acum suntem nevoiti sa facem proiectul apartamentului care a fost modificat fara aprobare(am introdus debaraua in bucatarie, aceasta fiind cu acces din hol si am inchis balconul cu geam termopan).Avem doua intrebari: 1 putem solicita efectuarea proiectului nou cu modificarile facute deja, fara succesiune si 2 putem cere proiectantului sa modifice proiectul si cu o extensie a balconului? Am dori sa facem cerere de extindere a balconului si ne gandeam ca putem sa facem proiectul o data cu modificarile deja existente.

Alte discuții în legătură

Amenajare apartament fara autorizatie de construire danny11 danny11 Buna! Dupa cumpararea apartamentului am spart peretele de sub geamul din bucatarie spre balcon spre a crea o usa de acces in balcon, unde am mutat bucataria, ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2003 am renovat si inchis cu geamuri termopane cele doua balcoane ( unul logie la dormitor si celalalt la sufragerie ). In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Zidire geam uscatorie... Andreeas07 Andreeas07 buna ziua, am cumparat recent un apartament...langa acest apartament este o uscatorie...geamul de la uscatorie are vedere in balconul meu...eu vreau sa zidesc ... (vezi toată discuția)