avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Determinare venit baza de calcul indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Determinare venit baza de calcul indemnizatie incapacitate temporara de munca pfa

Sunt o PFA care s-a asigurat si achita incepand cu data de 01.01.2012 contributia de 0.85% pentru concedii medicale. Suma din declaratia finala pe 2012 este , sa zicem 20000 lei. Am fost in concediu medical de boala din 03.08.2012 - pana in 31.12.2012. Cei de la sanatate impart venitul din declaratie la 12 luni (desi eu nu am mai lucrat de la 02.08.2012 si venitul din declaratie este aferent doar perioadei 01.01.-02.08.2012)si fac venitul mediu zilnic impartind la totalul zilelor calendaristice din cele 6 luni anterioare.
Cum se calculeaza efectiv venitul aferent ultimelor 6 luni inainte de perioada de concediu de boala.

Alte discuții în legătură

Cotizatii pensii raluck20 raluck20 Modificarea legata de contributia la Casa de pensii din iulie 2012 este doar pentru pfa-urile noi infiintate? Am un pfa din 2009 ,pe anul 2012 venitul estimat ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Lian Iacob Lian Iacob Cu cat sau cum este platita o gravida pe perioada concediului pre/ postnatal ? Va multumesc. (vezi toată discuția)