avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Permisiune de a se juca poker in cafenea
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Permisiune de a se juca poker in cafenea

Buna ziua!
Am un separeu intr-o cafenea si ma gandeam sa pun acolo o masa de poker pentru clientii care ar dori sa joace. Imi trebuie licenta in acest sens chiar daca eu (ca si proprietar) nu organizez nimic (nu am niciun beneficiu direct din jocul lor) si nu le permit sa joace pe bani (doar pe jetoane - cum e jocul)?

Alte discuții în legătură

Bar cu tematica jocuri societate victor2302 victor2302 Buna ziua, detin un bar cu tematica jocuri societate (rummy, table, monopoly,activity erc). In incinta barului am si o masa de poker pe care o pun la ... (vezi toată discuția)
Poker online ionut_2010 ionut_2010 Buna seara, As dori sa stiu daca este legal sa joci poker online pe un site care nu este din Romania dar este in UE.Am citit pe un alt forum ceva despre Legea ... (vezi toată discuția)
Un joc de cultura generala este joc de noroc????? elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare...Daca am un concurs de cultura generala ..gen Conquiztador..in care cate 2 participanti raspund la intrebari iar cel care ... (vezi toată discuția)