avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bar cu tematica jocuri societate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bar cu tematica jocuri societate

Buna ziua, detin un bar cu tematica jocuri societate (rummy, table, monopoly,activity erc). In incinta barului am si o masa de poker pe care o pun la dispozitie clintilor in scopul impusionarii consumului de bauturi. Nu percep nici o taxa ptr a folosi masa de poker, nu organizez turnee si le transmit clientilor ca este interzisa joaca pe bani.Intrebarea mea este daca intru sub incidenta jocurilor de noroc?

Alte discuții în legătură

Consumul băuturilor alcoolice în fața barului tofan_sorin tofan_sorin Buna a ziua! Nu sunt lămurit cine ar putea fi tras la răspundere pentru consumul de băuturi alcoolice în fața barului în măsura în care eu servesc ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Fisa post ancaman08 ancaman08 Buna ziua.Am si eu o intrebare :unde as putea gasi fisa post pt. supraveghetor jocuri de noroc?#-oam mare nevoie asa ca va rog sa ma ajutati:help:va multumesc. (vezi toată discuția)