avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Studio VideoChat .
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Studio VideoChat .

Buna ziua,am cautat pe google ba chiar si aici raspunsuri care nu prea m-au convins,asa ca am hotarat sa va intreb personal:
Intentionez sa imi deschid un studio de videochat legal din orice punct de vedere!
Cum ar trebui sa procedez sa pot deschide firma/studio(pfa,srl,offshore?!) si cum trebuie sa procedez sa fac contract de munca fetelor,in asa fel sa fie totul ok ? Treaba cu impozitul la stat cum e ?
Despre,licente software,camere,pc-uri etc stiu deja,doar din punct de vedere legislativ nu stiu de unde sa incep!Ma ajuta cineva cu un sfat?

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid un studio de videochat legal. Mircea200 Mircea200 Buna ziua,am cautat pe google ba chiar si aici raspunsuri care nu prea m-au convins,asa ca am hotarat sa va intreb Vreau sa imi deschid un studio de videochat ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai potrivita forma juridica? leonnna leonnna Buna seara. Sub ce forma juridica ar fi cel mai bine sa activez pt videochat pt a fi acoperita legal in privinta taxelor si impozitelor, dar nici sa platez ... (vezi toată discuția)
Videochat de acasa ..legal sau nu ? VonT Misea VonT Misea Daca o persoana de peste 18 ani face videochat de acasa(pe cont propiu) pe un site, insa nu colaboreaza cu nici un studio (nu este angajata a vrunui studio)... ... (vezi toată discuția)