avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Videochat de acasa ..Legal sau Nu ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Videochat de acasa ..Legal sau Nu ?

Daca o persoana de peste 18 ani face videochat de acasa(pe cont propiu) pe un site, insa nu colaboreaza cu nici un studio (nu este angajata a vrunui studio)... este legal ?Trebuie neaparat sa se deschida firma ..ce specifica legea ?Sumele castigate nu sunt foarte mari aproximativ 350/luna.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 06:45, 19 Octombrie 2018
Trebuie sa plateasca taxe si impozite, asta e sigur. Forma aleasa pentru a le plati poate sa difere si nu stiu ce sfat sa va dau in privinta asta.

De asemenea, trebuie sa fie in ordine cu licentele pentru software, n-are voie cu soft piratat pe acel calculator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau nu ? videochat de acasa VonT Misea VonT Misea Daca o persoana de peste 18 ani face videochat de acasa(pe cont propiu) pe un site, insa nu colaboreaza cu nici un studio (nu este angajata a vrunui ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai potrivita forma juridica? leonnna leonnna Buna seara. Sub ce forma juridica ar fi cel mai bine sa activez pt videochat pt a fi acoperita legal in privinta taxelor si impozitelor, dar nici sa platez ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un studio de videochat legal. Mircea200 Mircea200 Buna ziua,am cautat pe google ba chiar si aici raspunsuri care nu prea m-au convins,asa ca am hotarat sa va intreb Vreau sa imi deschid un studio de videochat ... (vezi toată discuția)