avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Acceasarea intrebarilor mele mai vechi
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Acceasarea intrebarilor mele mai vechi

Buna ziua,

Cum pot accesa intrebarile mele mai vechi 20011/2012 ?

Cu multumiri, Daniel Manciu
Cel mai recent răspuns: DanielManciu , utilizator 23:46, 17 Ianuarie 2014
pe forum veti gasi sectiunea ,,intrebarile mele". acolo gasit toate intrebarile postate de dvs:D
În bara neagră de sus găsiţi, în dreapta, un plic (simbolul mesageriei dvs.). Sub acest plic se află secţiunea Forum (scris alb pe fond roşu). Duceţi mouse-ul pe ea şi o să vi se deschidă următorul meniu:
- Prima pagină de forum;
- Ultimele întrebări;
- Ultimele răspunsuri;
- Întrebările mele - aici găsiţi ceea ce vă interesează;
- Întrebări fără răspuns;
- Regulament forum;
- Subiecte urmărite de mine.

Numai că dvs. aveți cont din mai 2013, deci nu aveți cum să găsiți întrebări scrise în 2011 și 2012.
Amintiti-va numele de user si parola folosite in acei ani.Vad ca v-ati facut un cont nou pe care inca nici nu l-ati validat.Daca tot asa ati procedat si anterior(2011-2012) sau daca vi-s-a sters contul din orice motiv, nu aveti sansa de a mai gasi ceva!
Eu v-am gasit=D> www.avocatnet.ro/content/uti...
Incercati numele user: Daniel Manciu (cu pauza intre nume si prenume):thumbup:
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2014
nucu$, utilizator
Multumesc, Daniel Manciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc intrebarile mele? dogarudobra dogarudobra aveam raspunsuri si date interesante pt mine, unde gasesc raspunsurile la intrebarile mele? (vezi toată discuția)
Acces citire mesaj DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Ultima mea intrebare pe FORUM a avut 36 de vizualizari si un mesaj, iar acum nu mai este disponibila, nu mai pot fi citite nici intrebarea ... (vezi toată discuția)
Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna seara, Incerc fara succes sa-mi activez contul. Mentionez ca am acces la FORUM si la toate informatiile din site, dar in ultima perioada nu mai ... (vezi toată discuția)