avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Marfa China
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Marfa China

salut. vreau sa cumpar 5 rochii de mireasa din china. ce taxe vamale trebuie sa platesc . coletul are greutate totala de 7.5 kg si costa 330 de euro cu tot cu transport. multumesc mult de ajutor. mentionez ca le cumpar ca persoana fizica
Cel mai recent răspuns: moniquemonica , utilizator 23:39, 20 Ianuarie 2014
coletul va veni prin posta romana, cel mai bine mergeti si intrebati-i pe domnii de acolo cam ce taxe vamale se percep.
Din cate stiu eu taxele vamale se percep in functie de valoarea coletului, acesta se desface de fata cu dv. De obicei cei din China sunt oameni prietenosi si o sa va trimita coletul ca si cadou daca plata se face inainte, insa domnii de la noi va pot cere acolo o suma de bani chiar si in cazul asta, 5 rochii de mireasa intr-un singur colet sunt suspecte ca fiind cadou.

Eu am cumparat o singura data o camera de filmat din china de pe ebay, cand a venit vb de taxa mi s-a parut mai mult asa o discutie amicala, m-a intrebat de pret eu l-am subestimat putin el mi-a spus ok, 10 lei si asta a fost tot. Cred ca daca spuneam si jumatate de pret tot 10 lei era.
sa inteleg ca nu stie nimeni ce anume si cum anume se taxeaza imbracamintea comandata din china??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se considera persoana fizica in urmatorul caz? C Gabriel C Gabriel Buna ziua,astazi am fost la posta sa imi ridic un colet primit din China,am mai cumparat anumite articole cu valoare mai mare de 10 euro la care nu am fost ... (vezi toată discuția)
Import china dascamyr dascamyr Buna dimineata, Pentru un import de barci gonflabile din China ce taxe vamale se percep. Mentionez ca barcile au o lungime max. de 330 cm. si greutate 60 ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)