avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare judecatoreasca firma pentru datorii angajat
Discuție deschisă în Executare silită

Executare judecatoreasca firma pentru datorii angajat

buna ziua am un credit de nevoi personale facut acum 6 ani iar 2013 am ramas cu cateva rate neplatite iar acum a primit fostul meu angajator (la care lucram cand am facut creditul)o instiintare de plata cu executare judecatoreasca pe firma lui unde il obliga sa achite tot creditul meu.Intrebarea mea este de ce il executa pe el si nu pe mine?creditul este pe numele meu pe persoana fizica nu pe firma.va rog sa ma sfatuiti ce sa fac si ce o sa se intample daca nu platesc in termen de 5 zile cum a specificat in actele trimise
Cel mai recent răspuns: dutaoana28 , utilizator 14:29, 19 Ianuarie 2014
Dvs nu aveti nimic de facut, iar daca nu sunteti angajat sau nu aveti bunuri, nu au ce va executa.
da dar de ce il executa pe fostu angajator?ce treaba are el?nu vreau sa il implice pe el
Nu-l executa pe fostul angajator, pe el l-a instiintat ca trebuie sa va retina din salariu si sa ii vireze intr-un anumit cont indicat de executor.
Doar daca erati angajat la el si nu vroia sa va retina, executorul cere validarea popririi si in acest caz, daca pierde procesul, da bani din conturile societatii sale ca si cum ar fi datoria lui.
dar eu nu mai lucrez din aprilie 2013 la el ce trebuie sa faca fostul angajator?sa trimita prin fax dovezile necesare cum ca nu mai lucrez la el?
Da, poate instiinta executorul ca nu mai lucrati la el.

Alte discuții în legătură

Fabrica a tras banii din contul tatălui pentru pensia de întreținere, dar refuză să o mai vireze în contul meu. este legal ce se întâmplă? Nicoleta Adriana Nicoleta Adriana Este legal ca o fabrica sa nu imi vireze banii de pensie alimentara? Pana in ianuarie a fost rorul ok de ani de zile. Luna aceasta au spus tatalui ca nu vor ... (vezi toată discuția)
Se poate cere partajarea unui cont bancar ? desirelia75 desirelia75 am un debitor si sotia acestuia.am o hotarare definitiva si irevocabila in care debitorul e obligat la plata unei pensii de intretinere.debitorul a solicitat ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)