avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri PFA sau SRL
Discuție deschisă în Traduceri

PFA sau SRL

Sunt traducator autorizat pe limba engleza de foarte putin timp si trebuie sa imi deschid ceva. ce imi recomandati? Vreau pareri serioase.
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 13:05, 15 Mai 2014
Alexurdea a scris:
Vreau pareri serioase.

S.R.L. (societate cu raspundere limitata)
@Alexurdea
"Parerile serioase" sunt recomandari exacte ale Ministerului Justitiei, autoritatea care v-a eliberat autorizatia. Activitatea de traducator autorizat se poate desfasura inregistrandu-va ca si profesie liberala la Administratia Financiara ceea ce presupune, din punct de vedere fiscal, Persoana Fizica Autorizata.
XII. DESFêURAREA ACTIVITÃŢII PROCEDURA ÎNREGISTRÃRII LA ORGANELE FISCALE

Din dispoziţiile legale rezultă că o persoană fizică, în scopul desfăşurării activităţii de traducător şi interpret autorizat în condiţiile Legii nr. 178/1997, se poate înregistra la organele financiar-fiscale ca persoană fizică autorizată (PFA).

[ link extern ]
L.C.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
Laura Ciobeica, moderator
Mie nu mi se pare ca SE POATE este echivalent cu OBLIGATORIU se va inregistra. Mi se pare o recomandare. Atat si nimic mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Autorizatia de traducãtor expirã dacã nu devin pfa? justmyself justmyself Buna ziua, as vrea sa-mi obtin si eu autorizatia de traducator(fiind absolvent al Facultatii de Litere), dar nu vreau sa prfesez pentru moment, motiv pentru ... (vezi toată discuția)