avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Infiintare firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Infiintare firma

Buna ziua!
Doresc sa imi infiintez un SRL care sa aiba 2 activitati diferite.Un magazin de biciclete si un magazin de legume.Problema este ca la magazinul de biciclete am facut planul de afaceri si am strans capitalul cu o persoana, iar la magazinul de legume am facut planul de afacere si am adunat capitalul cu o alta persoana. Intrebarea mea se refera la modul in care am putea imparti actiunile sau daca exista vo posibilitate in care cele 2 afaceri sa nu se intersecteze astfel incat sa putem masura cheltuielile si veniturile celor doua activitati pentru a sti cum impartim profitul. Mentionez ca eu as detine 51% din actiuni in ambele activitati.
Va multumesc!
Trebuie sa infiintati doua firme daca sunteti asociat cu persoane diferite . Puteti mentiona obiecte amplu de activitate pentru a nu apela din nou la Registrul comertului .Cele 2 afaceri nu se vor intersecta . Impreuna este imposibil cu asociati diferiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte intre persoane fizice si sc tai2706 tai2706 Doresc sa imi incerc norocul in domeniul agricol. Detin o sera unde doresc sa cultiv legume pe care vreu sa le comercializez magazinelor de specialitate. ... (vezi toată discuția)
Ar putea o asociatie sa sprijine tinerii antreprenori? george_margi george_margi Ar putea o asociatie sa stranga bani din donatii de la diverse firme, iar ulterior sa sprijine tinerii antreprenori care au un plan de afaceri intocmit sa ... (vezi toată discuția)
Divergente intre asociatii(2la numar) unui srl jonyyo jonyyo sunt asociat intr-un srl. conform actului constitutiv detin 50% parti sociale. anul acesta firma se pare ca va iesii pe profit si in consecinta ar fii ceva de ... (vezi toată discuția)