avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Practica la un birou de avocatura din anul 1 de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Practica la un birou de avocatura din anul 1 de facultate?

Buna ziua!

Am decis sa deschid acest topic din cauza faptului ca momentan nu am gasit nici un raspuns concret. Se poate face practica incepand din primul an de facultate?
Considerati ca exista cineva dispus sa "ia sub aripa" un student la inceput de drum?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Arborele , utilizator 11:51, 21 Ianuarie 2014
Buna ziua,

La modul sincer eu crede ca da, atata timp cat esti competent ai sanse sa faci practica chiar si din anul I. In general companiile prefera anul 3 sau 4, dar cine stie.. Daca vei fi platit este o alta discutie!

!ucces!
eu nu stiu pe nimeni sa ia studenti in practica.ma refer la studenti de anul 1.in anul 1 nu esti obisnuit inca cu limbajul juridic,nu are nimeni ce sa iti dea de facut in afara de stat pe la cozi.
Se iau studenti in practica incepand cu anul I de catre avocati sau de catre firmele de avocatura.

In general, da, se merge pe practica la institutii publice pentru studentii anului I, dar bineinteles ca sunt si societati de avocatura care recruteaza. De individuali nu mai zic.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea de drept la 30 ani ContSters85367 ContSters85367 Buna seara, Daca incep acum, la 30 ani facultatea de drept, am vreo sansa sa profesez in acest domeniu in viitor, avand in vedere varsta ... (vezi toată discuția)
Practica la cabinet de avocatura Ulpianus Ulpianus As dori sa aflu niste raspunsuri de la persoanele care au facut practica in perioada facultatii, la cabinete de avocatura. Ce varianta de contactare e mai ... (vezi toată discuția)
Ce carti am nevoie la inceput? Borsec Borsec Salutare! Sunt nou pe forum si student la Drept in primul an si vreau sa va rog sa-mi spuneti daca stiti cu ce trebuie sa incep pt a intelege mai bine dreptul ... (vezi toată discuția)