avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratiile 200 si 392
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratiile 200 si 392

Bun gasit,

am si eu o nelamurire legata de modul de completare.

Pentru un pfa, 1 factura emisa in anul 2013 decembrie in valoare de 1000 lei, dar incasata in ianuarie 2014, deci incasari 0 in 2013, in declaratia 200 pe 2013 voi avea venit 0 pentru ca in rjip voi trece data incasarii care este 2014 nu emiterii facturii, deci implicit incasari 0, dar in 392b am livrarile de bunuri si servicii care se completeaza conform jurnalului de vanzari - in acest caz in acest jurnal se va completa data incasarii si ca document un OP sau chitanta sau data emiterii facturii, in cel de al doilea caz avand pe 392b livrari de 1000 lei pe 2013, dar in 200 venituri de 0 lei pe 2013 ?!

Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b Tessy Tessy As dori sa ma lamuriti cum se completeaza declaratia 392B in cazul urmator: - PFA neplatitor de TVA, cu obiect de activitate comert, care nu vinde nimic pe ... (vezi toată discuția)
Obligatie intocmire registru de vanzari/cumparari cristian_conea cristian_conea Pt. un PFA / Intrepr.Individ. neinregistrat in scopuri de TVA este obligatorie completarea registrului de cumparari si vanzari? (vezi toată discuția)
Program de completare 392b pfi ewr ewr 1. trebuie sa astept sa apara pe site varianta de declaratie 392b cu anul 2013 deja completat? anual se afiseaza o alta versiune pina in 25 februarie? 2. pt ... (vezi toată discuția)