avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil pt tata pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil pt tata pana la 2 ani

Buna seara.as vrea sa stiu daca tatal poate lua aceasta indemnizatie pentru crestere copilului pana la 2 ani?...deoarece eu (mama) nu pot beneficia pt ca sunt casnica...si daca poate lua ,ce acte sunt necesare?si unde se depun?...si cand trebuie depuse,la cat timp dupa nastere?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 22:57, 20 Ianuarie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de concediu de crestere copil de pe numele mamei pe numele tatalui este posibil? seby18 seby18 buna ziua,am concediu de crestere a copilului pana la doi ani as vrea sa stiu daca este posibil din punct de vedere legal sa fac transferul concediului de pe ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil din martie avo22 avo22 buna ziua, o nebunie! va rog sa ma ajutati in intelegerea acestei legi. cf art 11 cic se acorda pe baza netransferabila. O interpretarea a legii imi spune ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil celalalt parinte ionelaminca ionelaminca Buna ziua.Tatal este obligat sa efectueze concediul pentru crestere copil de 1 luna ? Daca va efectua acest concediu, ce pasi trebuie sa urmeze,ce acte ii sunt ... (vezi toată discuția)