Buna seara sotul arestat din noiembrie 2013 cf legii 39 din 2006. In prezent pt grup infractional pedeapsa este de la 5 la 20, dupa noul cod este de maxim 5 ani. Se va calcula raportat la vechiul cod sau va primi 5 ani??? Daca are un anumit prejudiciu statul imi poate lua casa de locuit fiind pe numele amandurora???va multumesc mult
daca acum are pedeapsa 6 ani eu unul nu cred ca va avea sanse de reducere dar depnde si de incadrare , dacai s-a retinut infractiune continuata adica al 41 al 2 c.pen. depinde celelalte 2 pedepse ced cuantum au....
cel "complementar " nu se refera la pedeapsa ci la interzicerea unor drepturi pe o perioada de 1 an dupa executarea pedepsei.
Buna seara va multumesc mult pentru sfaturi. Explicati-mi va rog cum adica partaj el are pe numele lui doar un teren, este adm intr-o sc iar restul sunt pe numele amandurora. Nu inteleg ce ar semnifica partajul. Va rog ajutati-ma imi este frica ca voi ramane pe drumuri. Va multumesc din suflet.
partajul presupune ca se impart bunurile comune pentru a putea fi urmarite bunurile fostului sot.
de exemplu daca aveti un apartament , acesta va fi evaluat iar dvs puteti sa-i achitati jumatate din valoarea evaluata , apartamentul va ramane dvs iar banii ce-i veti depune pe numele fostului sot vor marge pentru a se achita prejudiciul.
ce e al dvs ramane al dvs.
Noul cod penal
danad1nu
Daca este condamnat pentru asocierea in vederea savarsirii de infractiuni si complice la spalare de bani,cand se da noul cod penal,pe 1 februarie are deja ... (vezi toată discuția)