avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - import angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - import angajator

Buna ziua,

Am vrut sa import un angajator si imi spune ca exista acel angajator si nu mi-l importa.Eu in revisal nu am acel angajator.
Ce este de facut?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 24 Aprilie 2014
In cazul in care exista deja in aplicatie un angajator cu acelasi nume cu cel care se doreste a fi importat, aplicatia afiseaza un mesaj informativ : exista deja un angajator cu aceste date de identificare. vreti sa suprascriti?

Daca se doreste suprascrierea informatiilor se apasa butonul Yes, altfel se apasa butonul No.
Daca s-a ales optiunea de a suprascrie infromatiile, aplicatia afiseaza un mesaj informativ : Angajator importat cu succes
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,

Problema este ca imi da eroarea
Eroare la import angajator... Angajatorul cu directorul sursa E:CMSTOM DR ..... ANISOAR 1....... iunie 22 2013 19_09_477ce4a060-284a-4ee4-9adb-041bdefd4648 nu a fost importat cu succes.

Could not complete operation on some files and directories. See the Data property of the exception for more details

Si nu imi importa angajatorul.Ce pot totusi sa fac?
Probabil eroarea este data de sistemul de operare sau aplicația REVISAL nu are posibilitatea de a importa date din alte aplicații. REVISAL 5.0.8 permite efectuarea unui import, dar numai dintr-un export efectuat tot din aplicatia REVISAL sau permite restaurarea unei salvari efectuate tot cu REVISAL.
freeelis a scris:

Probabil eroarea este data de sistemul de operare sau aplicația REVISAL nu are posibilitatea de a importa date din alte aplicații. REVISAL 5.0.8 permite efectuarea unui import, dar numai dintr-un export efectuat tot din aplicatia REVISAL sau permite restaurarea unei salvari efectuate tot cu REVISAL.

si atunci care este rezolvarea? am de preluat baza revisal de la fostul contabil.(tot din versiunea 5.0.8) Mi-a dat o salvare pe CD , dar primesc acelasi tip de eroare ca cel mentionat mai sus...
Pentru suport tehnic şi sugestii referitoare la registrul în format electronic, Inspecţia Muncii a pus la dispoztie o adresa de e-mail suportregistru@inspectiamuncii.ro

Trimiteti un mail aici si vedeti ce raspuns va dau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import revisal - schimbare calculator Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, Intalnesc urmatoarea situatie, a trebuit sa imi schimb calculatorul pe care aveam instalat Revisalul, si acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu preluarea bazei de date revisal modimpex modimpex buna seara! am urmatoarea problema cu care as dori sa ma ajutati: am preluat contabilitatea unei asociatii de formare profesionala de la vechea firma de ... (vezi toată discuția)
Revisal. transferul bazei de date de pe un calculator pe altul. martady martady Buna ziua va rog daca ma poate ajuta cineva : cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care ... (vezi toată discuția)