avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare firma pentru site online-comert flori
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare firma pentru site online-comert flori

Buna ziua,
Recent mi-am stors creierii cu scopul de a infiinta o firma, mai mult axata pe comert.
Dat fiind faptul ca lucrez mai mult in domeniul comertului de calculatoare-informatica, si internet, m-am gandit ca firma sa isi desfasoare activitatea online.
Dupa ce am gandit ideea de comert online, trebuia sa gasesc ceva si ce sa comercializez- aici am ajuns la ideea de comert online de flori, axat in special pe orhideei.
Am studiat codul CAEN 2008 si am gasit mai multe posibilitati pentru codul CAEN, aici interveniti voi in a ma ajuta sa aleg ce s-ar potrivi legat de ce doresc eu sa comercializez, adica:
4622- comert cu ridicata plante si flori
5248- comert cu amanuntul plante si flori...
5261- comert prin internet.

As mai avea niste intrebari legate de infiintarea firmei, doar ca o sa o postez la topicul potrivit

PS: Site-ul exista, cat si platforma online, deci mai trebuie doar sa fac firma si sa ma pun sa vand.
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: capitanul7 , utilizator 15:37, 26 Mai 2009
Buna ziua.Conform noului cod CAEN activitatea pe care doriti sa o desfasurati se include in clasa 4791 comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.In aceasta clasa este inclusa vanzarea pe internet a tuturor produselor cu exceptia autovehiculelor si a pieselor pentri acestea.Multa bafta
multumesc
deci nu e nevoie sa declar ce anume doresc sa comercializez.
Nu, nu este nevoie trebuie doar sa includeti aceasta activitate in actul constitutiv al societatii.
Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa apelezi la o societate care se ocupa cu genul asta de lucruri. Oricum s-ar putea sa te coste mai putin decat daca te ocupi singur de infiintare si nici nu ti-ai mai irosi timpul incercand sa afli raspunsuri la intrebari de genul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studio miar miar Buna seara, Doresc sa deschid un studiou de videochat,am o firma cu codul caen 4791(Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl  ileana george ileana george Vreau sa deschid un magazin cu profil Comercializare produse fitosanitare , seminte , plante , pomi si alte marfuri industriale . As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru infiintare firma avsuciu avsuciu doresc sa infiintez o firma cu specific de vanzare a aranjamentelor cu plante suculente si cactusi. mai exact : cumpar vase, pamant, , pietris si plante, le ... (vezi toată discuția)