avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Retete si consultatii pe numele meu intr-o perioada in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Retete si consultatii pe numele meu intr-o perioada in care nu am fost in tara

buna seara , ce pot face daca medicul meu de familie mi-a trecut in fisa diferite boli si multe retete , consulturi .... eu nu am fost in romania in acea perioada ... ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: yraklion , utilizator 20:24, 21 Ianuarie 2014
Puteti sa incercati sa faceti o sesizare sub aspectul invederat la Casa de Sanatate!
Faceto sesizare la Casa de Sanatate si la Politie.
da , aia urma sa fac , dar eram curios sa vad ce se poate intampla ....adica la ce se incadreaza fapta asta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În fișa medicală a copilului meu apar diverse boli de care nu a suferit și tratamente de care nu a beneficiat. ce pot face pentru a soluționa problema și în ce fel mă poate afecta acest lucru? Gianina Cosmina Gianina Cosmina Buna ziua.Am o fetita in varsta de 11luni. De cand s-a nascut am inscris-o la medicul meu de familie. Saptamana trecuta am dorit sa schimb medicul, am fost la ... (vezi toată discuția)
Metodologia de schimbare a medicului de familie Valias Valias Buna ziua. As dori sa-mi schimb medicul de familie, si mi s-a spus de la clinica unde vrea sa ma mut ca trebuie sa duc o scrisoare la actualul medic pentru ... (vezi toată discuția)
Fisa medicala cu diagnostice pe care nu le-am avut AlexS19 AlexS19 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat/parere. Am cerut fisa medicala de la doctorul de familie pentru a ma muta la alt medic de familie, deoarece mi-am ... (vezi toată discuția)