avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema contract vanzare cumparare drum de acces teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema contract vanzare cumparare drum de acces teren

Buna ziua
Am achizitionat un teren la care conform contractului autentificat de notar "accesul se face prin partea de nord unde exista drum de acces comun care are iesire spre vest la drumumul public". De cateva zile am aflat de la Primarie ca drumul care despre care se mentioneaza nu exista. Drumul care exista este facut pe alte proprietati private si oricand poate fi blocat cu garduri. Mi se pare un abuz din partea notarului si ma simt inselat. Notarul am aflat ca este nepoata vanzatorului.
Ce pot face in situatia acesta? Multumesc anticipat.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2014
bogdans29, utilizator
Trebuie vazut actul, vazut istoricul imobilului, actele de la baza, daca e drum comun trebuia aratata cota de proprietate a fiecaruia.
Trebuie vazuta si situatia de fapt, pe unde se face accesul exact, discutat si cu notarul, cu vanzatorul, poate se rezolva cumva fara instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare drum servitute claudiugraphic claudiugraphic detin un teren proprietate personala si in cadrul acestuia m-am angajat sa las un drum de servitute lat de 3 metri care se invecineaza cu un drum public lat de ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Cum pot descoperi un certificat de deces? cosarpavel cosarpavel Instanta solicita prezentarea certificatului de deces al unui cetatean despre care eu stiu doar ca si-a inregistrat propritatea(care ma intereseaza, un loc ... (vezi toată discuția)