avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata tva la achizitia unei masini
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata tva la achizitia unei masini

Daca eu am cumparat o masina din Germania de 12 000 euro, cand ajung s-o inregistrez in firma devin platitor de tva?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Am o firma care se ocupa cu comerțul de auto rulate. razvan.ilie43 razvan.ilie43 Buna ziua Am o firma care se ocupa cu comerțul de auto rulate. Firma este neplatitoare de tva. Am ajuns cu vanzarile la 60 000 euro si o sa devin platitor ... (vezi toată discuția)
Trecere autovehicol de pe pj pe pf m1rcea m1rcea Salut! Am un autoturism, luat pe persoana juridica, in decembrie 2006, achitat la livrare. Insa, in iunie 2008 am declarat societatea comerciala ca fiind ... (vezi toată discuția)