avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... tergiversari nejustificate emitere decizie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

tergiversari nejustificate emitere decizie despag.ccsd-anrp

din noiembrie trecut,evaluatorul a transmis anrp raportul de evaluare in vederea emiterii de catre ccsd a deciziei de despagubire.de atunci astept zadarnic,un semn de la autoritate.la telefon nu reusesc sa-i prind,le-am dat mail-uri peste mail-uri fara sa se sinchiseasca sa-mi raspunda la vreunul.intre timp s-a schimbat conducerea si sincer nu am deloc incredere in ei.caut zadarnic pe site-ul anrp(dosarul meu e pe legile funciare) neactualizat din mai 2008(indolenta nu e observata de conducere,care se vrea,nu-i asa,cum ar spune un vestit maramu,transparenta in folosul cetateanului.o mare batjocura.poate cineva sa ma sfatuiasca in vreun fel,cum sa mai procedez cu astfel de specimene?multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: horanul60 , utilizator 20:19, 14 Aprilie 2009
Nu sunteti singurul intr-o astfel de situatie. Nu va ramane decat sa-i actionati in judecata, cel putin pentru obligatia de a face.Cautati un avocat si el va da curs procedurii in contencios administrativ. Am transmis si eu nenumarate cereri al ANRP in conditiile in care eu chiar nu aveam nevoie decat de o informatie. Am fost si personal acolo, alta mizerie.
Aveti dreptate sa fiti dezamagit.

succes
av. Ileana Schwarz
horanul60 a scris:

din noiembrie trecut,evaluatorul a transmis anrp raportul de evaluare in vederea emiterii de catre ccsd a deciziei de despagubire.de atunci astept zadarnic,un semn de la autoritate.la telefon nu reusesc sa-i prind,le-am dat mail-uri peste mail-uri fara sa se sinchiseasca sa-mi raspunda la vreunul.!

Incercati la anrp/contact/"petitii"
Eu am reclamat ne-actualizarea datelor pt.dosarele L 10 si am primit si raspuns si prin e-mail si prin posta, am fost contactat telefonic pt. raspunsuri.Constat ca la L 10 acum actualizeaza datele cel putin saptamanal.Inca un amanunt:nu strica o vizita de informare/impulsionare in Calea Floreasca 202.
Pe raspunsurile telefonice sa nu puneti baza.Raspund niste persoane total ne informate care spun numai prostii!!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2009
nucu$, utilizator
Multumesc Ileana,multumesc nucu$

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare dosar legea 290 / 2003 chirila12 chirila12 Buna ziua, am primit saptamana asta prima transa de bani de la ANRP pentru un dosar legea 290 depus la ei din august 2007, si spre surprinderea mea suma era ... (vezi toată discuția)
Contestia in anulare+cheltuieli de judecata wap54 wap54 1. Dragii mei ce ma sfatuiti in acest mod(pe aceasta cale), va dau detaliile sa puteti analiza, am depus cerere si dosar pe Legea 290/2003, la prefectura, ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 290/2003 iulia bumbu iulia bumbu Ma numar printre beneficiarii stabilirii drepturilor banesti cf. Legii 290/2003 din localitatea Braila. S-a implinit 1 an de cand am comunicat ANRP- ului ... (vezi toată discuția)