avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referent de specialitate resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referent de specialitate resurse umane

Intrebarea se refera la incadrarea ca referent de specialitate studii superioare, intr-o unitate de stat, si anume: poate fi incadrat pe aceasta functie un inginer care are un curs de inspector resurse umane? Si daca da, ce cod COR corespunde acestei functii, in conditiile in care postul se refera la intocmirea statelor de plata, calcularea pontajelor, a concediilor medicale, evidenta concediilor de odihna. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: runos , utilizator 12:02, 27 Ianuarie 2014
Este vorba despre personal contractual sau funcționar public?
Personal contractual.
Desi functia de referent de specialitate RU nu este mentionata in codul COR, aceasta persoana poate fi angajata pe functia de Inspector/referent resurse umane .
Va multumesc pentru ajutor. Puteti sa-mi sugerati un COR?
Cod COR - 333304

Alte discuții în legătură

Modificare functie oana_adriana_ghita oana_adriana_ghita M-am angajat in august 2008 pe postul de referent resurse umane si am lucrat pana in iunie 2009.Acum ca sa-mi inchida cartea de munca cei de de la Itm spun ca ... (vezi toată discuția)
Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post in resurse umane andra80 andra80 Buna ziua, Am o nelamurire si as dori sa ma ajutati daca se poate. Eu am terminat un Master in Economie si momentan lucrez la resurse umane, dar incadrata ... (vezi toată discuția)