avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare functie

M-am angajat in august 2008 pe postul de referent resurse umane si am lucrat pana in iunie 2009.Acum ca sa-mi inchida cartea de munca cei de de la Itm spun ca trebuie sa semnez alte acte prin care sa mi se schimbe functia pe care am lucrat aproape un an pentru ca nu am diploma de inspector resurse umane. Su mai zis ca de vina ar fi angajatorul. Eu ce pot sa fac in cazul asta pentru ca nu mi se pare normal sa semnez pentru schimbarea functiei, am alta optiune?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 16:51, 30 Iulie 2009
Sa urmezi cursurile autorizate pentru inspector resurse umane!:D
Insa nu vor opera retroactiv in cartea de munca oricum!
B-)
1. Unde se precizeaza ca pentru a fi referent resurse umane trebuie sa ai un curs de inspectori resurse umane?
2. Numai inregistrarile in carnetele de munca nu se fac nu ai avizul ITM dat in urma unui test de verificare a cunostintelor.
3. Daca ati lucrat 10 luni ca referent si v-ati indeplinit atributiile, abia acum au constatat ca nu aveti cursuri de specialitate?
4. Puteti urma aceste cursuri in paralel cu indeplinirea atributiilor de serviciu ca referent resurse umane, fara sa va schimbe functia din contractul individual de munca.
Multumesc, dar trebuia sa fiu informata ca imi trebuie cursul pentru functia respectiva si nu numai facultatea cum am crezut eu.
Sa vi se schimbe functia pentru a putea cei de la ITM sa va inchida carnetul de munca? Nu are nici o logica acest fapt.
Asa cum a spus di domnul tudorvaleriu pentru indeplinirea atributiilor de refernt resurse umane nu aveti nevoie de acel curs. Din punctul meu de vedere este un exces al lucratorului ITM.
1. Spuneti-le celor de la ITM sa va arate actul legal, nu mai luati de bun tot ce spun ei fara sa se documenteze!
2. Spunet-i angajatorului ca nu exista baza legala pentru asa ceva.
3. Stiti cati ingineri lucreaza in ITM (pe relatii de munca)? Ce cursuri de "specialitate" au?

Alte discuții în legătură

Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Diferente in cor- inspector resurse umane sau specialist resurse umane ? ContSters116875 ContSters116875 In urma modificarilor la ITM, firmele au dreptul de a tine si completa cartile de munca. Pentru a opera in REVISAL e nevoie ca un angajat - eu - sa obtina ... (vezi toată discuția)
Specialist resurse umane elena rusu elena rusu Am si eu o intrebare,daca sunteti informati va rog sa ma ajutati. O persoana cu facultatea de litere, constructii, istorie poate ocupa un post de specialist ... (vezi toată discuția)