avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Control corporal Garda etc. la un SRL
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Control corporal Garda etc. la un SRL

Buna seara. Am o mare nelamurire. Nasul meu are o firma in cadrul careia sunt si eu angajat. Problema urmatoare este cu banii care ii am in buzunar in decursul celor 8 ore de serviciu. Daca vine un control de la Garda Financiara sau altii au dreptul sa ma buzunareasca fara un mandat, sau sa se uite la in geanta? Mentionez ca tot ce am batut pe casa de marcat se afla si pe bon.
Cine are dreptul sa ma caute in buzunar?

Dau un exemplu:
Vin cu 50 lei la lucru si peste 1 ora imi da mamamea 100 lei si peste 2 minute vine control, cum pot justifica acesti bani daca sunt cautat in buzunare.
Astazi m-am contrazis cu nasul meu, ca fara ordin de perchezitie nu are voie sa ne caute pe nici unul in buzunare. Daca se poate sa ma ahutati cu un articol din Lege as fii foarte multumit. Va doresc o seara buna!

Alte discuții în legătură

Acuzare furt din magazin laur007g laur007g Buna ziua! Cu putin timp in urma am avut in incident in unul din magazinele din Germania. Eram in magazin si vroiam sa cumpar un Memory Stick in valoare de 10 ... (vezi toată discuția)
Caiet pentru declararea banilor personali la intrarea in magazin ina 64 ina 64 buna ziua, trebuie din nou intocmit caietul pentru declararea banilor personali la intrarea in magazin,a aparut vreo lege in acest sens? ieri au fost cei de la ... (vezi toată discuția)
Control corporal efectuat de un paznic angajat al unui srl markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Cine m-ar putea ajuta cu o lamurire, privitoare la controlul corporal. Ca angajat la un SRL, paznicul de la poarta, nefiind angajat efectiv al ... (vezi toată discuția)