Impreuna cu un amic am infiintat un SRL al carui administrator eram eu. Ulterior am hotarat sa ma retrag, sens in care prin Hotararea Adunarii Gen a Asociatilor am hotarat urmatoarele: eu m-am retras si am cesionat asociatului meu partile sociale ce imi reveneau: SRL-ul se transforma din SRL cu doi asociati in SRL cu asociat unic, se schimba sediul social la domiciliul asociatului unica care devine administrator., asociatul unic se obliga sa depuna la ORC statutul modificat si actele pentru noul sediu Hotararea AGA a primit data certa la Registrul Comertului insa asociatul unic pleaca din tara si NU MAI DEPUNE LA ORC STATUTUL MODIFICAT SI NICI ACTELE PT. NOUL SEDIU, ASTFEL CA, IN EVIDENTELE ORC SRL-uL NU APARE CU STRUCTURA MODIFICATA (suntem tot doi asociati si eu sunt in continuare administrator). Am discutat la ORC si mi-au zis ca trebuie sa formulez la Tribunal o actiune in constatare pentru ca asociatul unic nu a depus statutul modificat si actele noului sediu dar nu am cunostinte juridice. VA ROG SA-MI SPUNETI CUM AR TREBUI SA SUNE PETITUL ACTIUNII IN CONSTATARE SI TEMEIUL DE DREPT. Va multumesc !