avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Diverse - ce inseamna \'\'persoana persecutata ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Diverse - ce inseamna ''persoana persecutata politic''?

ce inseamna ca esti persoana persecutata politic de cate ori merg la medic mi se spune acest lucru cand imi scoate reteta din calculator i se afiseaza aceasta
Cel mai recent răspuns: pavelelena99 , utilizator 19:56, 1 Februarie 2014
Inseamna ca in evidentele lor figurati ca fiind in una din urmatoarele categorii:
- persoana persecutata din motive politice dupa 6 martie 1945
- persoana deportata in strainatate
- prizonier.

Ciudat ca intrebati, ca sa beneficiati de medicamente compensate din motiv de persecutie politica trebuia sa depuneti un dosar la Casa de Sanatate de care apartineti. Daca nu vi s-a intamplat nimic din ce scrie mai sus cereti lamuriri de la asistenta.
nu fac parte din nici o categorie din ce-mi spuneti dv am 39 de ani dar am sa intreb asistenta sa cer niste explicatii......... va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare: sunt beneficiar al legii 118/1990, ... Adrian_2021 Adrian_2021 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Sunt beneficiar al legii 118/1990, iar in lege printre altele scrie: a) asistență medicală și medicamente, în mod ... (vezi toată discuția)
Restituire cass garleanu garleanu O persoana pensionara beneficiara a DL.118/1990,care la art.8,prevede asistenta medicala si medicamente gratuit... I s-a retinut din pensie cass. Poate ... (vezi toată discuția)
Modificari privind legea 118/90 Biancanieve Biancanieve Buna ziua! Bunica mea a fost deportata in fosta URSS din 1945 - 1949. De asemenea a fost si sotul ei care a decedat in 2009. Pentru faptul de a fii deportata ... (vezi toată discuția)