avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trecere de la impozit micro la impozit pe profit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trecere de la impozit micro la impozit pe profit

Buna ziua,

Am marea rugaminte sa ma ajutati intr-o problema. Am o societate comerciala care a fost microintreprindere. De la 1 octombrie 2013 a depasit plafonul si a intrat la categoria platitoare de impozit pe profit. Am depus formularul 010(pt trecerea la profit). In mod normal declaratia 100 nu mai trebuia depusa pentru trim iV, dar dintr-o eroare aceasta declaratie 100 a fost depusa pentru trimestru 4 cu impozit micro de 2000 lei. Am depus declaratia rectificativa 710 online si mi a dat o atentionare ca nu mai sunt platitor de micro ( in urma inregistrarii declaratiei 010).
Cum trebuie sa procedez in situatia aceasta ? A fost anulata declaratia 100 chiar daca mi a dat aceasa atentionare? Mi se mai ia in calcul acel impozit declarat prin 100 la trim IV?In declaratia 101 ce trebuie sa completez ?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Declaratia 101 cod1 cod1 Buna cred ca am facut o greseala am trimis electronic decl.100 pe trimestrul 4 /2012 dar fara suma va intreb daca este o problema grava si cand trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit microintreprindere barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd As dori sa stiu ,daca ma poate ajuta cineva: cum trebuie declarat in daclaratia 100 pentru data de 30.06.08 ,impozitul calculat ptr. o microintreprindere ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie rectificativa 710 starsiti starsiti Pentru o firma cu cifra de afaceri pe 2012 nu am depus declaratia 010 pentru trecere de la imp. profit la imp. micro la 25 03 2013. La 25.04.2013 am depus ... (vezi toată discuția)