avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS pentru 2014
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS pentru 2014

Buna. ziua. Potrivit noi legi de marire a salariului mediu, implicit de marire a contributiei la pensii a unei Pfa, sa inteleg ca, daca venitul anual este sub 35% din salariu mediu , exista posibilitatea sa nu mai platesc contributia la sistemul
de pensie?:(
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa persoana in varsta: trebuie sa platesc contributii pentru pensie? ighira2002 ighira2002 Buna ziua, sunt o persoana in varsta de 65 de ani, si am un PFA de 4 ani. Nu am lucrat deloc la stat, asa ca nu sunt in sistemul de pensii. De curand mi-a ... (vezi toată discuția)
Cas pentru pfa llisa llisa Eu detin un PFA din anul 2009 si am avut activitate 1 an , dupa care am decis sa imi schimb ocupatia lucrand la o firma. Nu am inchis PFA-ul deoarece am avut ... (vezi toată discuția)
Pensie cumulata salariat si pfa PATRASCU_IUL PATRASCU_IUL Vin si eu cu o intrebare si anume: daca sunt deja salariat si platesc contributia la pensie, ulterior imi deschid un PFA, al carui venit mediu este peste 35% ... (vezi toată discuția)