avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cine depune declaratia 094?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cine depune declaratia 094?

Buna ziua. Am si eu 2 intrebari:
1)Daca sunt am perioada fiscala luna (platitor tva si impozit profit) si o cifra de afaceri mai mare de 100.000 euro voi depune declaratia 094?
2) in afara de 300, 394, 112(am salariati) si 100 mai trebuie sa depun ceva pe 27 ianuarie?
Va multumesc mult!

Cel mai recent răspuns: rebecavalentina , utilizator 09:10, 27 Ianuarie 2014
1.Nu trebuie sa depuneti 094.
2.D 100 nu depuneti cu impozit profit.Depuneti D 101 pana pe 25.03.2014.
La dec.2013 depuneti doar pentru dividende-chiar si pe zero daca nu ati repartizat profitul pe dividende.
Pai pt dividende ce sa depun si pana cand? N-am depus niciodata asa ceva pt ca societatea a fost mereu pe pierdere si asociatul nu a luat dividende. Va rog, lamuriti-ma!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc platitoare de impozit pe venit denisa2011 denisa2011 Ce declaratie trebuie sa depun la o sc platitoare de venit? Banuiesc ca 101 nu are nici o lagatura cu venitul Va multumesc frumos (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale Avadrian Avadrian Buna ziua, Ce declaratii se depun pentru anul 2013? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Vector fiscal 010 mmanu mmanu daca am fost inregistrati cu vectorul fiscal la finante cu impozit profit trimestrial si decont de tva trimestrial acum in 2010 mai trebuie sa depunem ceva ... (vezi toată discuția)